hits

Bragstad Servicetjenester

Da det har vært vanskelig og få en jobb i nærområdet av Årnes. Så startet jeg i oktober i fjord Bragstad Servicetjenester. Dette er et enkelperson foretak, og jeg har ikke fått veldig mange oppdrag enda. Tanken er at jeg skal bistå bedrifter med oppgaver de ikke har tid til selv, og som gjerne kan utføres utenfor bedriften. Slikt som ordremottak, kundeservice osv. Da jeg kunne tenkt meg over tid å jobbe mer hjemmefra/ ha litt mer fleksibel arbeidstid enn det jeg har i dag.

 

Hjemmesiden til bedriften er www.bragstadservice.no den er under stadig forandring. Og hvis du har noen ideer eller kunne tenkt deg og hjelpe til med oppbygging av denne er det bare og si ifra :). Hva jeg kommer til å gjøre av oppdrag, kommer litt ann på hva etterspørselen er. Så jeg er åpen for det meste. Hvis dere vet om noen bedrift som har mye å gjøre i perioder og har behov for hjelp er det bare og tipse de om siden min :).

 

#Bragstad #Bragstadservicetjenester #egenbedrift #oppstart #etablering #Årnes #Akershus #Oslo #Norge #kundeservice #ekstrahjelp #bistand #hjelp

#jobb #service #vikar #hjemmeside #homepage #page #logo #matsalexander

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mats-Alexander

Mats-Alexander

30, Ullensaker

Mitt navn er Mats-Alexander. Jeg er 30 år og bosatt på Algarheim i Ullensaker. Her bor jeg sammen med mine 3 døtre og min samboer. Vi er en såkalt moderne familie, så jeg har den yngste datteren sammen med min samboer Margrethe. De 2 eldste døtrene har samme mor.

Kategorier

Arkiv