hits

Søvn.

Jeg får som regel for lite søvn i løpet av døgnet, da jeg står opp i mellom 0400 og 0430 hver dag for og komme meg på jobb. Med 3 barn osv. kan det fort bli vanskelig og legge seg tidlig. Men igår ble barna lagt rundt 1930, så gikk jeg og la meg med en gang. Var kun oppe en tur i 24 tiden for og spise litt og la meg igjen deretter. Idag føler jeg meg som et nytt menneske, er for engangs skyld uthvilt selv om jeg stod opp tidlig. Fikk også sovet ca 40 minutter på toget inn til Oslo. Skal fremover forsøke og ikke sovne med engang jeg kommer hjem (på sofaen eller lignende) og heller komme meg i seng tidlig. 

Jeg skal ut i pappa permisjon 13. mars, og må si jeg gleder meg. Masse koselig tid sammen med familien og med lille Amalie-Louise. I tillegg får jeg da også tid til å levere barna i barnehage og på skolen. Vanligvis har jeg kun anledning til å hente de. Men før den tiden så kommer vinterferien, og i år så blir det ferie fra jobb hele den uken. Og vi har planene klare, så blir en uke i Strømstad med barna. Har funnet ut at det er viktig og ha noe og glede seg til. Vi har allerede planlagt sommerferien, blir 2 uker i Spania. Hvor jeg også skal feire min 30 årsdag :). Kommer til og skrive litt mer om det etterhvert.  

 

#Søvn #Sliten #uthvilt #barnefar #far #familietid #familie #arbeid #jobb #hverdagsliv #hverdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mats-Alexander

Mats-Alexander

30, Ullensaker

Mitt navn er Mats-Alexander. Jeg er 30 år og bosatt på Algarheim i Ullensaker. Her bor jeg sammen med mine 3 døtre og min samboer. Vi er en såkalt moderne familie, så jeg har den yngste datteren sammen med min samboer Margrethe. De 2 eldste døtrene har samme mor.

Kategorier

Arkiv