hits

Marked.no genialt!!!

Jeg har i dag bestilt meg matvarer fra marked.no. Dette er en matvarekjede på nett, så jeg sitter i sofaen med barneskrik og handler det jeg vil ha. Men slipper og stresse til butikken for og finne det ut. I tillegg så slipper å bære meg i hjel med tunge poser fra butikken. Siden de kjører varene hjem for meg, uten at det koster noe. For de har flere leveringer i løpet av dagen til kroner 0:- i frakt.

Det jeg likte best med siden er at de har ferdige oppskrifter til middag som du kan velge blant. Og når du har funnet noe du liker, så legges varene automatisk inn i handlevognen. Så du slipper og skrive ned og tenke så mye ;). Perfekt for en mann som helst er fort inn og fort ut av butikken. I tillegg så sender de med oppskrift på middagen, slik at selv far i huset kan lage maten. Varene var heller ikke noe særlig dyrere enn i butikk. 5 middager, bleier, barnemat osv. til en halv arme levert på døren. Og det fine er at jeg bestilte nå ikveld og får det mellom 0800 og 1200 på døren i morgen.

 

Kunne du også tenkt deg og prøve dette? Da kan du følge denne linken: http://referme.to/XSvSMlo det er til marked.no og du får da kroner 200:- i rabatt hvis du handler for over kroner 500:-.

#Marked.no #enkelt #mat #leverthjem #enkelt #familie #Algarheim #oppskrift #middag #bortskjemt #billig #matsalexander

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mats-Alexander

Mats-Alexander

30, Ullensaker

Mitt navn er Mats-Alexander. Jeg er 30 år og bosatt på Algarheim i Ullensaker. Her bor jeg sammen med mine 3 døtre og min samboer. Vi er en såkalt moderne familie, så jeg har den yngste datteren sammen med min samboer Margrethe. De 2 eldste døtrene har samme mor.

Kategorier

Arkiv