hits

Dagen idag :)

I dag har vært en helt grei dag. Opp tidlig for og levere barna på skole/barnehage. For så og sitte på cafè i påvente av kjøretime på Årnes. Ja jeg er snart 30 år og har ikke fomlet meg til og bli ferdig med førerkortet enda. Men etter at jeg har blitt 3 barns far, flyttet til et hus utpå landet og arbeider i Oslo så har jeg funnet ut at jeg er nødt for og ha førerkortet. Har også lagt merke til at det ofte stilles krav til klasse B på mange stillinger selv om man ikke kjører bil på jobben. Se på Gardermoen til eksempel, der starter mange før bussen går om morgenen, dermed så får du ikke jobb hvis du ikke har klasse B. Det snakkes om at det satses på kollektiv trafikken, men synes ikke jeg ser mye til dette. Kjøretimen gikk greit, merker at jeg ikke har øvelseskjørt noe særlig privat. Så det jeg har kjørt gjennom årene har blitt kjørt via kjøreskole. Og da er det lommeboken som har bestemt hvor ofte en har råd til og kjøre. Anbefaler de fleste og ta alt sammenehengende. Jeg for min del startet vel når jeg var rundt 18-20 år. Og har fortsatt ikke lappen. Jeg strøk en gang, og etter det brukte jeg vel nærmere 2 år før jeg bestemte meg for og begynne igjen. Og senest i høst strøk jeg noen ganger på oppkjøring. Så nå har jeg bestemt meg for og kjøre til både jeg og kjørelærer mener at jeg er klar. Så blir det nok førerkort etter hvert :).

Etter kjøretimen ble det henting av barna. Når vi kom hjem ble det litt tv titing, middag også sang. Leah-Celine er egentlig ganske så flink til og synge Emma- Engler i sne. Vi ringte moren til Leah-Celine og Frida-Emilie via messenger, slik at Leah-Celine sang for hun.

Tok i bruk en app for jobbsøking i dag, den heter JYB. Er omtrent som sukker eller lignende apper for dating. Du får opp bilder og informasjon om bedrifter som trenger ansatte, Så kan du scrolle til høyre hvis du er interressert og til venstre om du ikke er interressert. Fikk flere match, og kom i kontakt med en bedrift som jeg skal til intervju hos på mandag. Så det kan bli spennende :). Anbefaler appen, for det var ganske morsomt. Tok omtrent 5 min fra jeg begynte bruke appen til jeg ble tilbudt et intervju.

Etter at barna falt til ro og sovnet så har jeg vasket badet. Vannet her har ufattelig mye kalk i seg, i tillegg var leiligheten dårlig vasket når vi flyttet inn. Så har skrubbet kranen på vasken i en evighet for og få av kalkbelegg. Er det noen som vet hvorfor det er mye kalk i vannet og hva man kan gjøre med dette? Vurderer nesten og kjøpe inn flasker med vann som vi kan benytte som drikkevann. For her om dagen måtte jeg vaske ut kalkbelegg av vannkokeren, og det var ikke akkurat hyggelig. Og da tenker jeg at sånn som kaffemaskinen, vannkokeren osv. kan vel kanskje bli ødelagt av dette etter hvert? I tillegg så innbiller vi oss at det lukter rart av vannet innimellom. Huseieren opplyste at det var grunnvann her, ikke det at jeg vet hva det er men. Håper ikke det kommer fra under jordet på området her etter at de har gjødslet hvertfall for da er det ikke rart at det lukter rart av vannet ;)

Hvordan har din dag vært? Noe du kunne tenkt deg at var på bloggen?

 

#familie #familietid #førerkort #kjøretimer #alfatrafikkskole #Årnes #Jessheim #Ullensaker #Akershus #middag #mat #jobb #jobbsøking #JYB #match #intervju #veientilførerkortet #Emma #Englerisne #matsalexander

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mats-Alexander

Mats-Alexander

30, Ullensaker

Mitt navn er Mats-Alexander. Jeg er 30 år og bosatt på Algarheim i Ullensaker. Her bor jeg sammen med mine 3 døtre og min samboer. Vi er en såkalt moderne familie, så jeg har den yngste datteren sammen med min samboer Margrethe. De 2 eldste døtrene har samme mor.

Kategorier

Arkiv