hits

Døgnet som har gått på Cala Bona Beach

Igår var det strømbrudd på Sunwing Cala Bona Beach fra ca 14-15 tiden til klokken 0045. I starten var det ikke så ille, da det virket som det kun skulle vare en kort periode. Så vi gikk ut og fortsatte bading osv. Etter dette gikk vi nedover strandpromenaden for og shoppe litt og spise mat. Så regnet vi med at strømmen ville være tilbake når vi kom til hotellet igjen. På strandpromenaden så fant vi ikke så mange butikke som solgte normale klær, var mest souvernier osv. Så vi endte til slutt på en veldig koselig italiensk pizzarestaurant med uteservering med havutsikt. Var veldig god mat, og hyggelig betjening. Etterpå så gikk vi innom noe de kalte et senter. Det var en litt stor klesbutikk egentlig. Fant en t skjorte og gikk ut igjen. Leah-Celine hadde vondt i magen så valgte og ta en taxi hjem igjen til hotellet. Vi ankom vel hotellet i 21 tiden ca, og det var fortsatt strømløst. Fikk beskjed i resepsjonen at de håpet at strømmen ville være tilbake i 23-24 tiden. Jeg valgte da å ringe Ving i håp om at de jobbet med en eventuell reserveplan hvis ting ikke ordnet seg snart. Men var ikke mye som tydet på det. De mente man bare skulle ta det med ro og at hotellet sikkert ordnet strømmen igjen etterhvert. Sendte klage på svaret jeg fikk etterhvert, da jeg mente at reiseselskapet må ta litt ansvar for sine kunder. Det er ikke særlig og betale ekstra for komfort til baby, for så og bli sittende på ubestemt tid uten aircondition, strøm, lys på toalett eller mulighet for og varme barnemat. Men det ordnet seg jo heldigvis etterhvert.

Idag så ringte Ving meg. Og jeg fikk da en kompensasjon på 50 euro siden vi var uten strøm igår. Så oppfølgingen der var jo godkjent. Takket for dette via telefonen, og ga de noen tips om forbedringer jeg mener kunne vært gjort med kommunikasjonen ved lignende hendelser senere.

Idag har vi kost oss ved bassengene. Og barna startet morgenen med og få besøk av Bearnie (maskoten til Ving.) på rommet. Så fikk 3 veldig glade jenter her. I løpet av dagen har de hilst på Lollo & Bearnie ved flere anledninger. Og både Leah og Frida har vært på to arrangementer som man betaler for idag. Dette er egentlig ganske godt tilbud, barna storkoser seg på miniland i 1,5 time og blir passet på. I mellomtiden kan foreldrene bruke tid på det de ønsker. Prisen på dette var 7 euro per barn i alder 3-7 år. Så var ikke så ille. Og barna likte det. På morgenen fikk de frukt der og på kvelden saft og pizza.

Barna deltok også på minidisco i Poolen. Noe de likte godt.

Var litt morsomt, for idag så traff jeg en i svømmebassenget som jeg har gått fagbrevkurs sammen med. Det var veldig hyggelig. Verden er ikke stor.

Legger ved litt bilder fra det siste døgnet.

#sunwing #matsalexander #calabonabeach #calabona #sol #sommer #spania #spain #malorca #2017 #familie #ferie #blogg #reise #reiseblogg #familieblogg #allinclusive #ving #charter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mats-Alexander

Mats-Alexander

30, Ullensaker

Mitt navn er Mats-Alexander. Jeg er 30 år og bosatt på Algarheim i Ullensaker. Her bor jeg sammen med mine 3 døtre og min samboer. Vi er en såkalt moderne familie, så jeg har den yngste datteren sammen med min samboer Margrethe. De 2 eldste døtrene har samme mor.

Kategorier

Arkiv